Archiv

Varnsdorfské Náhodou svým zpěvem po roce ticha opět pomáhalo
17. ledna 2022 Tříkrálová sbírka

Varnsdorfské Náhodou svým zpěvem po roce ticha opět pomáhalo

Po roční odmlce se kostelem sv. Vavřince v Rumburku nesl zpěv koledy „My tři králové jdeme k vám“ a to nejen na začátku, ale i na konci Tříkrálového koncertu 2022, kdy jsme si ji zapívali společně s králi a  s Varnsdorfským Náhodou.

Distanční výuka potrápila všechny
1. června 2021 Zprávy od nás

Distanční výuka potrápila všechny

Ve školním roce 2020/2021 reagovali pracovníci sociálních služeb rumburské charity na vlnu opatření v době pandemie a podporovali děti, které měly ztížený přístup ke vzdělávání ať z důvodu technického, či z důvodu ze strany rodiny.

Naděje se vrátí. Nová píseň Davida Deyla pomůže rodinám zasaženým pandemií
13. května 2021 Charita Česká republika

Naděje se vrátí. Nová píseň Davida Deyla pomůže rodinám zasaženým pandemií

Už více než rok žijeme s pandemií nemoci covid-19, která významně ovlivnila životy milionů lidí v České republice i po celém světě a způsobila řadu citelných omezení v našich pracovních i společenských aktivitách. Na pomoc těm, kteří přišli o někoho blízkého nebo se dostali kvůli pandemii do vážné situace, vyhlásila Charita sbírku Naděje se vrátí. Středobodem této dobročinné akce je stejnojmenná píseň a videoklip zpěváka Davida Deyla.

Náš srdečný dík patří všem, kteří nás podpořili
3. února 2021 Tříkrálová sbírka

Náš srdečný dík patří všem, kteří nás podpořili

Ještě koncem roku 2020 jsme doufali v to, že černý scénář se nenaplní a my budeme moci začátkem roku 2021 nejen uskutečnit tradiční Tříkrálový koncert, ale hlavně vyjít do ulic s Tříkrálovou koledou.  Realita však byla jiná.

Tříkrálová sbírka v novém kabátku
5. ledna 2021 Tříkrálová sbírka

Tříkrálová sbírka v novém kabátku

Omlouváme se vám za to, že vzhledem k dosavadnímu průběhu pandemie, nemohou naši tříkráloví koledníci vyjít do ulic se svou koledou i drobnými dárky a osobně vás potěšit.

Kolednická výzva 2021
1. ledna 2021 Tříkrálová sbírka

Kolednická výzva 2021

Připojte se k online koledníkům. Nahrávejte na Facebook a Instagram online koledu ve vlastním podání!