Ples klubu

Soutěžní odpoledne

Mozkolamy

Dílna vaření

"Žijeme spolu" - nízkoprahové zařízení pro děti a mládež

Člen České asociace streetwork Praha

Cíl nízkoprahového klubu na rok 2018

Popis stanovených krátkodobých a dlouhodobých cílů této sociální služby a jejich hodnocení na konci kal. roku.

Informační leták NZDM

Cíl nízkoprahového klubu na rok 2017

Výroční zpráva za rok 2016

Cíl nízkoprahového klubu na rok 2016

Výroční zpráva za rok 2015

Cíl nízkoprahového klubu na rok 2015

Výroční zpráva za rok 2014

Osvědčení ČAS

Osvědčení o úspěšném absolvování Rozvojového auditu České asociace streetwork, o.s. platné do 19.1.2017

Nízkoprahy pod lupou 2014

Agentura Millward Brown provedla ve spolupráci s Českou asociací streetwork výzkum prostředí nízkoprahových klubů.Výstupy za celou ČR a konkrétní výstupy za NZDM Žijeme spolu, který Oblastní charita Rumburk provozuje jsou obsaženy v této zprávě. Tohoto výkumu se zúčastnilo 43 klubů a 625 klientů. V každé otázce je důležité zohlednit bázi pro danou otázku – tzn. počet odpovědí (vždy uvedeno v závorce pod grafem). Čím menší je báze, tím víc mohou být výsledky ovlivněny náhodou. V některých případech mohou být odpovědi ovlivněny reprezentativním vzorkem našich respondentů.

Vážení klienti Občanské poradny Rumburk,

velmi se Vám omlouváme za krátkodobé přerušení telefonické komunikace s poradnou dne 24.1. mezi 10,30-11,00 hodinou, které bylo zapříčiněno technickou závadou na telefonu.

Pokud chcete poradnu opět kontaktovat, neváhejte využít telefon 412 384 745 nebo náhradní 412 384 744. Děkujeme Vám za pochopení

OMLUVA - technické potíže na telefonu