Tříkrálová sbírka 2021 Zobrazit fotogalerii

Tříkrálová sbírka 2021

5. 1. 2021, 21:33 - 24. 1. 2021, 23:59 Rumburk, Jiříkov, Filipov, Staré Křečany Akce pro veřejnost

Ve dnech 1. - 24. ledna 2021 můžete v rámci Tříkrálové sbírky podpořit místní známou oraganizaci, která pomáhá lidem v nouzi.

Omlouváme se vám za to, že vzhledem k dosavadnímu průběhu pandemie, nemohou naši tříkráloví koledníci vyjít do ulic se svou koledou i drobnými dárky a osobně vás potěšit.

Přesto prosíme všechny naše štědré dárce i ostatní spoluobčany s velkým srdcem, kteří oceňují naši práci, o to, aby nám zachovali svou přízeň a podpořili nás pomocí online kasiček přes internet nebo převodem na účet tříkrálové sbírky. Pokud je Vaším záměrem opravdu podpořit Občanskou poradnu Rumburk, která poskytuje bezplatné poradenství lidem v nouzi a nejen ve Šluknovském výběžku,  je nutné uvést správný variabilní symbol 7770418.

Instrukce jak darovat jsou k vytištění na letáčku. Pokud máte odvahu, puste si amatérské video s tříkrálovou koledou, kterou bychom za normálních okolností zpívali na prahu u Vašeho domu.