Důležité dokumenty organizace ke stažení zde:

Leták Občanské poradny

Leták Asistenční služby

Informační leták NZDM

Stížnostní řád NZDM

Výroční zpráva za rok 2016

Výroční zpráva za rok 2015

Nízkoprahy pod lupou 2014

Agentura Millward Brown provedla ve spolupráci s Českou asociací streetwork výzkum prostředí nízkoprahových klubů.Výstupy za celou ČR a konkrétní výstupy za NZDM Žijeme spolu, který Oblastní charita Rumburk provozuje jsou obsaženy v této zprávě. Tohoto výkumu se zúčastnilo 43 klubů a 625 klientů. V každé otázce je důležité zohlednit bázi pro danou otázku – tzn. počet odpovědí (vždy uvedeno v závorce pod grafem). Čím menší je báze, tím víc mohou být výsledky ovlivněny náhodou. V některých případech mohou být odpovědi ovlivněny reprezentativním vzorkem našich respondentů.

Nízkoprahy pod lupou 2012

Agentura Millward Brown provedla ve spolupráci s Českou asociací streetwork výzkum prostředí nízkoprahových klubů.Výstupy za celou ČR a konkrétní výstupy za NZDM Žijeme spolu, který Oblastní charita Rumburk provozuje jsou obsaženy v této zprávě. Je důležité si uvědomit, že výkumu se zúčastnilo 39 klubů a 406 klientů. v některých případech mohou být odpovědi ovlivněny reprezentativním vzorkem našich respondentů.

Logo Charita ČR

Logo v červenobílém provedení

Pověření k výkonu SPOD

Organizaci bylo vydáno pověření k výkonu sociálně právní ochrany dětí v tomto rozsahu (viz. rozhodnutí)

Vážení klienti Občanské poradny Rumburk,

velmi se Vám omlouváme za krátkodobé přerušení telefonické komunikace s poradnou dne 24.1. mezi 10,30-11,00 hodinou, které bylo zapříčiněno technickou závadou na telefonu.

Pokud chcete poradnu opět kontaktovat, neváhejte využít telefon 412 384 745 nebo náhradní 412 384 744. Děkujeme Vám za pochopení

OMLUVA - technické potíže na telefonu