Jediným způsobem, jak pomoci Oblastní charitě Rumburk naplňovat její poslání, nejsou jen finanční a věcné dary. Jako dobrou alternativou se nabízí i dobrovolnická činnost.

Staňte se i Vy našimi dobrovolníky

Jak můžete být užiteční, jak můžete pomáhat, jakou pomoc uvítáme? Pokud máte další otázky nebo ještě váháte, zda dobrovolnictví je to, co vám chybí k plnohodnotnému žití a bytí, seznamte se s dalšími podrobnými informacemi. Například: Co to dobrovolnictví vlastně je? ; Jaké dobrovolníky potřebujeme, sháníme? ;   Jak se můžete dobrovolníkem stát? . Můžete se i podívat, jak nám pomáhají naši současní dobrovolníci. Naši klienti se s nimi setkávají například při aktivitách v nízkoprahovém klubu, pomáhají v dobročinném obchodě (v sociálním šatníku), spravují vnitřní síť apod.

Vážení klienti Občanské poradny Rumburk,

velmi se Vám omlouváme za krátkodobé přerušení telefonické komunikace s poradnou dne 24.1. mezi 10,30-11,00 hodinou, které bylo zapříčiněno technickou závadou na telefonu.

Pokud chcete poradnu opět kontaktovat, neváhejte využít telefon 412 384 745 nebo náhradní 412 384 744. Děkujeme Vám za pochopení

OMLUVA - technické potíže na telefonu